2016. november 7., hétfő

KAKAÓS CSIGA MESTER LISZTBŐL (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
20 dkg Mester kelt tésztaliszt
5 dkg Mester süteményliszt
3 gr porélesztő
2,5 dkg margarin
1 db tojás
5 gr utifűmaghéj
1-2 ek eritrit
kb 2,5 dl víz / rizstej
Töltelék:
2 ek mester holland kakaópor
ízlés szerint édesítő
1 ek rizsliszt
annyi víz / rizstej hogy kenhető massza legyen

Elkészítés:
Az alapanyagokat kidolgozzuk, majd kinyújtjuk lisztezett lapon.
A töltelék hozzávalóit kikeverjük, majd megkenjük a tésztát, majd feltekerjük, felvagdossuk, lekenjük felvert tojással, majd 20 percet kelesztjük meleg sütőben, majd megsütjük kb 15 perc alatt 180 fokon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése