2018. május 29., kedd

CSOKIS CHIA KRÉMES SÜTI (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsléiszt
10 dkg Naturbit köles liszt
3,5 dkg Tápióka keményítő
4 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpoe
1 dkg útifűmaghéj
0,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény
1,5 ek holland kakaópor
1,5 ek citromlé
Krém:
10 dkg Csokis vegán chiashake
kb 4,5 dl Schlagcreme vegán natúr tejszín
ízlés szerint édesítő
Tetejére:
olvasztott csoki
+ felvert tejszín (Schlagcreme)

Elkészítés:
A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Közben kikeverjük a csokis chiashaket a tejszínnel és édesítővel.
Majd ha megsült és kihűlt a piskóta akkor megkenjük a krémmel, majd a tetejét csokival borítjuk, tejszínnel díszítjük.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése