2014. május 17., szombat

MAGOS BAGETT (GLUTÉN, LAKTÓZ, TEJ, CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
2 db tojás
6 dkg kókuszliszt
10 dkg kölesliszt
4,5 dkg cikória mix
7 dkg rizsliszt
6,5 dkg lenmagliszt
12 gr utifűmaghéj
3 dl víz

Tetejére:
lenmag
1 db tojás

Elkészítés:
Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk, majd félre tesszük 30 percre.
Majd vizes vagy olajos kézzel bagettet formázunk belőle.
Sütőpapíros tepsire tesszük, megkenjük a tetejét tojással, bevagdossuk, oldalát megszúrkáljuk, megszórjuk lenmaggal.
Előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése