2017. október 3., kedd
"JOGHURTOS" PIZZA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
30 dkg Mester házi kenyérliszt
só
4 gr porélesztő
1 dl joghurt
2 dl víz
oregánó
bazsalikom
1 ek olaj
Elkészítés:
A lisztet a sóval, fűszerekkel egy tálba tesszük, elkeverjük. Majd hozzáadjuk az élesztőt, avval is elkeverjük. Majd hozzáadjuk a joghurtot és a vizet, alaposan összedolgozzuk. Majd jól összedolgozzuk az olajjal is. Sütőpapíros tepsire tesszük, amit némi rizsliszttel megszórunk, majd kör alakba nyomkodjuk. 20 percet pihentetjük, majd megkenjük paradicsomszósszal, rátesszük a feltéteket, és kb 30 perc alatt megsütjük 180 fokos sütőben.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése