2017. október 10., kedd
HAJDINÁS BAGETT (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
10 dkg csicseriborsó liszt
10 dkg hajdina liszt
2 dkg lenmag liszt
2,5 dkg Aby Mester keverék
só
20 gr útifűmaghéj
10 gr útifűmag őrlemény
7 gr sörélesztőpehely
1 cs sütőpor
5 gr xantán
1 ek ecet
3,5 dl víz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, jól eldolgozzuk, majd két darab bagettet formázunk belőle.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, bevagdossuk, 10 percet állni hagyjuk.
Majd 200 fokos sütőben 10-15 percet sütjük, majd 180 fokon további kb 30-35 percet.
Az alapanyagokat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése