2013. július 23., kedd

SAJTOS-VIRSLIS CSIRKEMELL TEKERCS JOGHURTOS UBORKAVAL (GLUTEN,LAKTOZ,CUKORMENTES)

Hozzávalók:
Tekercsek:
35 dkg csirkemell
3 db virsli (15 dkg kb) (glutén.laktóz,szójamentes - ALDI-ban vásároltam)
10 dkg sajt - laktózmentes
sült csirke fűszerső

Joghurtos uborka:
15 dkg joghurt - laktózmentes
20 dkg uborka
1 cs ezersziget öntet - por

Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk, majd ketté szeljük.
Ki klopfoljuk. (tegyünk rá egy zacskót és így nem "fröcsköl" ha ütjük.
Bele teszünk egy kis sajt darabot,majd egy fél virslit, össze tekerjük.
Majd sütőpapíros tepsibe tesszük.
Megszórjuk a fűszerkeverékkel, lefedjük alufóliával, majd 30 percet így sütjük, majd levesszük róla és kb 10-15 percet sütjük még, hogy szép színe legyen.
Az uborkát megmossuk, végeit levágjuk, majd lereszeljük.
Hozzá adjuk a joghurtot és az öntet port, és jól kikeverjük.
Paradicsommal tálaljuk.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése