2013. július 13., szombat

TÖKBEN SÜLT TÖKÖS - RÉPÁS FASÍRT (GLUTÉN ÉS LAKTÓZMENTES)

Hozzávalók:
1 nagyobb tök fele
70 dkg darált hús
2 db répa

bors
pirospaprika
fokhagymakrém
piros arany
2 db tojás
1 cs mozzarella - laktózmentes

Elkészítés:
A tök közepét kiszedjük és felvagdossuk kis darabokra, a répát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük, majd az összes többi hozzá valóval együtt  (kivéve a sajt) egy nagy tálban alaposan össze dolgozzuk.
Majd a tök belsejébe tesszük, a mozzarella sajtot pedig felszeleteljük, és a tetejére illetve az oldalára rakosgatjuk.
Előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése