2014. április 13., vasárnap

BARACKOS TÖLTÖTT MUFFINOK (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)



Hozzávalók:
3 db tojás
3 ek gl mentes liszt (Barbara)
1 ek karobpor
2 ek laktózmentes vaj – olvasztott
2 ek baracklekvár
édesítő
1 cs sütőpor

10 dkg laktózmentes túró
1 dl kókuszkrém
8 szem aszalt sárgabarack
édesítő

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit robotgéppel alaposan kikeverjük, majd muffin formákba töltjük, előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 -30 perc alatt megsütjük.
Majd ha meghűlt, akkor kanállal lukat vágunk a közepébe. (belül krémes marad kicsit a tészta).
A túrót kikeverjük az édesítővel, és kókuszkrémmel, a barackot felaprítjuk és hozzáadjuk a masszához.
Habkinyomóval a sütik közepébe nyomunk, majd megkenjük a tetejüket is és aszalt barackkal díszítjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése