2014. április 19., szombat

GESZTENYÉS KOSARAK - SÜTÉS NÉLKÜL (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:

Külső réteg:
12,5 dkg cukormentes gesztenyemassza
8 dkg mogyoró – sótlan
3 ek kókuszliszt
édesítő
5 ek kókusztej
2 ek kókuszliszt

Belső réteg:
12,5 dkg cukormentes gesztenyemassza
2 dk kókuszkrém
édesítő
zselatin

Elkészítés:
A külső réteg hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd muffin formákba bele nyomkodjuk, hogy kosárka alakja legyen.
Majd a belső réteg hozzávalóit kikeverjük, majd beleöntjük.
Egész gesztenyével és kakaóporral - cukrozatlan díszítjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése