2014. április 9., szerda

3 LISZTES BAGETT ÉS ZSÖMLE (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
15 dkg szezámmagliszt
10 dkg kókuszliszt
15 dkg hajdinaliszt
12 gr útifűmaghéj
2 ek olaj
6,5 dl víz

1 db tojás
szezámmag

Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan kikeverjük, majd hagyjuk 20 percet állni.
Majd vizes kézzel golyókat formálunk,sütőpapíros tepsire tesszük,  majd picit lenyomkodjuk a tetejét, illetve bagett foRmákat.
Majd nedves késsel bevagdossuk őket.
Megkenjük tojással és megszórjuk szezámmaggal.
Előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése