2014. április 5., szombat

MÉZES - HAGYMÁS CSIRKE (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
4 db csirkecomb
2 db hagyma
3 ek mézpótló
tárkony
olaj
bors
3 ek kókuszkrém

Elkészítés:
A csirkéről leszedjük a bőrét, majd alaposan megmossuk.
Egy serpenyőbe olajat teszünk, majd a csirkét beletesszük.
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk, majd rátesszük a csirkére.
Pirítjuk őket, közben sózzuk, borsozzuk.
A mézpótlót és kókuszkrémet a tárkonnyal kikeverjük, majd ráöntjük a csirkére.
Lefedjük, puhára főzzük a csirkét, hagyjuk hogy a „szaftból” párologjon a nedvesség.
Barna rizzsel, kölessel, hajdinával tálalható.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése