2015. szeptember 6., vasárnap

JOGHURTOS PISKÓTA TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,HOZZÁADOTT CUKOR MENTES)


Hozzávalók:
5 db tojás
édesítő
1 cs sütőpor
20 dkg Il pane di anne glutén,tej,tojásmentes süteményliszt
1,5 ek útifűmaghéj
2 ek rizskrém - Alpro
víz (amennyi szükséges hogy lány masszát kapjunk)
Krém:
cseresznyés Alpro joghurt (kb 6 dobozka)
konjak liszt
Teteje
házi csoki

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan összeturmixoljuk, majd egy sütőpapíros tepsibe öntjük és 180 fokon kb 15 perc alatt megsütjük, majd gyorsan konyharuha segítségével feltekerjük.
A joghurtból krémet készítünk a konjak liszt segítségével, majd ha meghűlt a piskóta, akkor megtöltjük, vissza tekerjük.
Folpackal tesszük és egy órát a hűtőben pihentetjük, majd házi csokival fedjük.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése