Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Mindig és mindig törekszem arra, hogy a lehető "legmentesebben" elkészítsek finomságokat..
Na ennek nincs párja :D Valami Isteni finomságot sikerült megint össze hoznom.. És ráadásul nem is nagy ördöngösség, ami ugye nem hátrány :D
Pihe puha és ropogós töltött finomság :D
Hozzávalók:
10 dkg Il pane di anne glutén,tej,tojásmentes kenyérliszt (itt találod)
10 dkg Nutri free mix per pane (itt találod )
10 dkg Nutri free fibra + (itt találod)
só
4 gr porélesztő
1 gr útifűmaghéj
5 dkg növényi margarin (olvasztva)
kb. 3,5 dl mandulatej - Alpro
4 dkg kókuszzsír (olvasztva)
Teteje - növényi margarin (tojás fogyasztók tojással ) kenjék meg, bármilyen magok
Töltelék:
Én jelen esetben párolt zöldséget és sonkát tettem bele, de csak a fantáziánk szab határt ;)
Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk kelni 1 órát.
Majd lisztezett lapon kinyújtjuk téglalap alakúra, 6 részre vágjuk (téglalap alak), majd az egyik felét csíkokra vágjuk, a másik felébe bele tesszük a sonkát, abba a zöldséget, majd elkezdjük felgöngyölni, közben a széleit hajtjuk befele.
Majd szépen eligazgatjuk a csíkokat, hogy rácsos forma legyen rajta.
Lekenjük margarinnal vagy tojással (ki melyiket fogyasztja), megszórjuk magokkal, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
NUTRI FREE ÉS IL PANE DI ANNE LISZTEK A LEGJOBB ÁRON:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése