2017. január 17., kedd

MEGGYES MORZSÁS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
40 dkg Mester süteményliszt
2 db tojás
4 gr sütőpor
15 dkg margarin
1,5 ek édesítő (1:4)
Töltelék:
30 dkg meggy (nekem fagyasztott volt, ezt kiengedtem)
1,5 ek Nocarb almarost
1 ek mézpótló
ha szükséges még édesítő

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk , csak olyan morzsás formára.
Majd a háromnegyedét egy szilikon formába szórjuk, kicsit lelapítjuk.
Erre tesszük a felengedett mézpótlóval és almarosttal elkevert meggyet, majd a tészta maradékát rászórjuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése