2017. május 3., szerda

VEGIFEEL ISLER (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Ez a keksz valami fantasztikus lett. Annyira omlós, annyira diós (tudjátok, hogy a kedvencem ;) ). Szóval ne hagyjátok ki ;) <3

Hozzávalók:
5 dkg Vegifeel vegan protein
10 dkg darált dió
1,5 ek édesítő
1-2 ek rumaroma
60 gr kókuszolaj
30 gr kókuszkrém
+ mentes lekvár
+ paleo csokoládé a tetejére

Elkészítés:
Az alapanyagokat egy tálba tesszük és kb 5 perc alaposan összegyúrjuk. Majd nyújtólapra tesszük (tegyünk alá egy kis vegán proteint), majd nyújtjuk ki és szaggassuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd kb 8 - 10 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd óvatosan megkenjük lekvárral egy másik jön a tetejére és csokival borítjuk.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése