2019. január 29., kedd

RAKOTT ÉDESBURGONYA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
1 nagy édesburgonya
1 db cukkini
1 cs Naturbit magyaros fasírtpor (ITT)
5 dkg Orgran easy egg (ITT)


Elkészítés:
Az édesburgonyát megpucoljuk, megmossuk, felkarikázzuk , majd megfőzzük. A cukkinit megmossuk, felkarikázzuk. A fasírtport kikeverjük vízzel, kb 2,5-2,7 dl adjunk hozzá. Ha megfőtt az édesburgonya, akkor elkezdjük rakosgatni egy jénaiba. Édesburgonya, cukkini, a vegán fasírtos krém, és így tovább amíg el nem fogy.
Az orgran easy -t kikeverjük vízzel, majd evvel beborítjuk és kb 20-30 percig sütjük.
Vegán tejföllel tálaljuk.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése