Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
2 dkg útifűmaghéj
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
5 dl víz
2 ek citromlé
1 cs sütőpor
+ 1 db nagyobb alma - reszelve
+ 15 dkg meggy
+ 2 dkg Mester család holland kakaópor
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Két részre osztjuk.
Az egyikbe belekeverjük a kakaóport és a meggyet, a másikba pedig az almát.
Egy szélesebb kenyérformát kibélelünk sütőpapírral, majd a kakaós meggyes tésztát beleöntjük, elegyengetjük, majd erre rátesszük az almás tésztát, majd villával összehuzogatjuk, így márványos lesz.
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése