Hozzávalók:
30 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék
5,5 dkg Nutriversum Vegán Pro - Marcipános
4 dkg édesítő (1:4)
7 g sütőpor
1 dkg útifűmaghéj
6 dl víz
Krém 1:
1 üv. Nutriversum kesudió vaj
8,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - marcipános
kb. 1,5 - 2 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő - ha szükséges
Krém 2 :
8 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
10 dkg gluténmentes vaníliás pudingpor
12,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - Vaníliás
+ Nutriversum protein crunchy - étcsoki
Elkészítés:
A piskótához az alapanyagokat alaposan összekeverjük robotgéppel.
Majd két részre osztjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben külön-külön megsütjük kb. 20 perc alatt 180 fokon.
A kesus - marcipános krémhez az alapanyagokat alaposan kikeverjük.
A vaníliás krémhez az alapanyagokat egy lábasba tesszük, jól kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
A a lapok megsültek és meghűltek, akkor az egyik lapot a tepsi aljára tesszük, jön a kesus krém egyik fele, majd megszórjuk a protein crunchyval, majd a vaníliás krém egyik fele, majd erre rátesszük a másik piskóta lapot, majd megkenjük a kesus krém másik felével, megszórjuk ezt is a protein crunchyval, majd rákenjük a vaníliás krém másik felét.
4-5 órát hagyjuk hideg helyen, hogy jól összeálljon ( másnap egyébként még finomabb! )
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése