Hozzávalók:
50 dkg Medhusa Great gluténmentes kenyérliszt
5 dkg édesítő (1:4)
10 dkg növényi margarin - puha
10 dkg kókuszreszelék
4,75 dl növényi tej
Töltelék:
15 dkg kókuszreszelék
ízlés szerint édesítő
5 dkg vaníliás pudingpor
1,5 dl növényi tej
+ 10 dkg gluténmentes, cukormentes, vegán csokoládé - nagyon apróra tördelve
+ Medhusa Great gluténmentes zabpehelyliszt a nyújtáshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálba kimérjük, majd alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a növényi tejet, és jól összedolgozzuk.
Majd gluténmentes zabpehelylisztes asztalon átdolgozzuk és kinyújtjuk.
A töltelék alapanyagait kikeverjük, majd megkenjük vele a tésztát, és megszórjuk csokival.
Feltekerjük.
Sütőpapírral kibélelt szélesebb kenyérformába tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokos sütőben kb. 40-50 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése