Hozzávalók ( 1 db - hoz ):
3 db rizslap
10 dkg csicseriborsó liszt
1 csipet fekete só
kb. 1,2 dl víz
+ növényi tejföl
+ növényi sajt
+ olaj
Elkészítés:
A csicseriborsó lisztet a fekete sóval és vízzel kikeverjük, majd egy tálcára öntjük.
Egy rizslapot forgassunk ebbe bele, majd tegyük sütőpapíros tepsire.
Egy kiskanál növényi tejföllel kenjük meg, majd reszeljük rá ízlés szerint növényi sajtot.
Jön a második rizslap, ezt is megforgatjuk a csicseris keverékben, majd az előző lapra tesszük ( amit már lekentünk növényi tejföllel és megszórtunk növényi sajttal ), ha rátettük, lenyomodjuk, így eloszlatjuk a tölteléket, utána ezt is tejfölözzük, sajtozzuk, majd a harmadik lap jön. Csicseris keverékbe forgatjuk, majd rátesszük a lapokra, lenyomkodjuk, hogy a töltelék eloszoljon benne.
Majd olajjal lefújjuk és 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése