Hozzávalók ( 1 db )
3 db rizspapír
10 dkg csicseriborsó liszt
ízlés szerint édesítő
kb. 1 - 1,2 dl víz
+ kakaópor - édesítő - víz keveréke
+ pár karika banán
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A kakaóporból , édesítőből és vízből sűrű masszát keverünk ki. ( nem kell sok!!! )
A csicseriborsó lisztet kikeverjük az édesítővel és a vízzel.
Egy tálcára öntjük.
Egy rizslapot alaposan megmártunk benne, majd szilikon lapra tesszük.
A közepére a kakaós masszából teszünk, majd 3-4 banán karika.
Egy újabb lapot mártunk a csicseris masszába, majd a banános lapra tesszük.
Ennek is a közepébe a kakaós massza jön, majd banán karikák.
Majd az utolsó lapot is megmártjuk a csicseris masszába, ráhelyezzük a banános lapra.
Ujjainkkal lenyomkodjuk, ezáltal a kakaós massza szétterül.
Egy kontakt grillt vékonyan kiolajozunk, majd áthelyezzeük a lapokat ( így egybe!!! - én úgy csináltam, hogy a szilikon lapot ráfordítottam a kontakt grill lapjára, majd leszedtem, így a rizslapok szépen egybe maradtak ).
Majd aranybarnásra sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése