2014. január 18., szombat
ALMÁS CSIRKEMELL (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)
Hozzávalók:
3 db alma
2 db csirkemell
só
bors
majoranna
20 dkg fagyasztott zöldség keverék
olaj
2 db hagyma
Elkészítés:
Az almát megmossuk, megpucoljuk és kockákra vágjuk.
A zöldséget kiengedjük.
A csirkét megmossuk és feldaraboljuk.
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, majd felszeleteljük.
Olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a csirkét, almát és zöldségeket.
Befűszerezzük, majd pirítjuk folyamatos keverés mellett, majd letakarjuk és hagyjuk puhulni kb fél órát, de közben megkeverjük,nehogy leégjen.
Majd ha jó puha lett a hús, akkor tálalható.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése