2018. február 2., péntek

CSOKIS - SZILVÁS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
30 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg Naturbit eritrit (ITT)
3,5 dkg Naturbit útifűmaghéj őrlemény (ITT)
2 dkg Útifűmaghéj
5 dkg Mimen tápiókakeményítő (ITT)
1 cs sütőpor
6 dl víz
1 ek citromlé
+ házi mentes szilvalekvár
+ mentes csokoládé (kb 10 dkg) olvasztva + 3 ek holland kakaópor + ízlés szerint édesítő + víz = sűrű masszát kapjunk
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:
A szárz alapanyagokat jó alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és citromlevet, majd jól összedolgozzuk. Kb. 5 percet pihentetjük, majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk. Megkenjük lekvárral, majd csokival. Feltekerjük és felvagdossuk. Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése