2018. szeptember 9., vasárnap
SZŐLŐS PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
3 db tojás
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
6,5 dkg puha margarin
4,5 dkg rizstejszín
17,5 dkg Mester süteményliszt
+ szőlő
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk.
A sárgáját kikeverjük az édesítővel, margarinnal és rizstejszínnel, majd hozzákeverjük a lisztet, sütőport. Végül beleforgatjuk a tojáshabot.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd tetejére félbe vágott szőlőszemeket teszünk.
180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése