Hozzávalók:
30 dkg Nutriversum Biscuit Mix keverék
3 dkg édesítő (1:4)
6 g sütőpor
10 dkg margarin
kb. 1,5 dl víz
Töltelék:
3 dl növényi tejszín
12,5 dkg növényi mascarpone
12,5 dkg Nutriversum Lemon cheescake syrup
5 dkg tápióka keményítő
2-3 ek citromlé
ízlés szerint édesítő
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ porédesítő a szóráshoz
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, belegyúrjuk a margarint, majd végül hozzáadjuk a vizet, és jól összedolgozzuk.
3 részre osztjuk.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk mindegyiket, és kinyújtjuk (18x18 as formába).
Mindegyik lapot megsütjük külön 180 fokon kb. 10-12 perc alatt 180 fokra előmelegített sütőben.
A krémhez a növényi tejszínt kemény habbá verjük, majd az összes többi alapanyagot beletesszük, és azokkal is kikeverjük.
Ha megsültek, és kihűltek a lapok, akkor egy 18x18 -as formát kibélelünk fóliával.
Majd letesszük az egyik lapot, majd a krém egyik felét, majd ismét egy lap, és a krém másik fele, végül az utolsó lappal fedjük.
Hűtőbe tesszük kb. 6-7 órát (de lehet egy éjjelre is, hogy jól összeálljon), majd tálaláskor megszórjuk porédesítővel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése