Hozzávalók:
35 dkg Mester süteményliszt
1 cs sütőpor
2,5 dkg holland kakaópor
5 dkg édesítő (1:4)
1 dkg útifűmaghéj
2 ek olaj
4,5 dl víz
+ kb 15-20 dkg cukormentes baracklekvár
+ kb 10-15 dkg Mester család diabetikus étbevonó a tetejére (olvasztva)
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, alaposan kikeverjük.
Majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe (nekem 18x18-as volt) beletesszük a masszát.
180 fokon kb 40-45 perc alatt megsütjük (tűpróba).
Majd ha megsült és kihűlt, akkor kettévágjuk, megtöltjük a lekvárral, majd tetejét olvasztott csokival borítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése