Hozzávalók:
Piskóta:
22,5 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék
22,5 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék
5 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
5 dkg Nutriversum Vegan Pro - csokis fahéjas
6,5 dl növényi tej
Krém:
12,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - csokis fahéjas
10 dkg Nutriversum Kesudióvaj
10 dkg Nutriversum Dióvaj
20 dkg Nutriversum eper lekvár
1,2 dl növényi tejszín
+ Nutriversum Protein crunchy - étcsokis a szóráshoz
Elkészítés:
A Piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagot és jól kikeverjük.
Majd két részre osztjuk, mindegyiket sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 18 fokon kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
A krém alapanyagait alaposan kikeverjük.
Majd ha meghűltek a piskóták, akkor kettévágjuk, így négy darab lapunk lesz.
Majd jön egy lap, krém, megszórjuk a protein crunchyval, ...... egész addig amíg el nem fogy.
Hagyjuk 4-5 órát állni, majd fogyasztható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése