2023. július 31., hétfő

Pina Collada szelet ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

40 dkg Mester család süteményliszt

10 dkg Mester család kókuszreszelék

1 cs sütőpoa

2,2 dkg Mester család psyllium

3 ek vanília aroma

5,2 dl kókusztej

Krém:

15 dkg Mester család vanília puding

5,5 dkg kókuszliszt

10 dkg Mester család kókuszreszelék 

1 l cukormentes kókusztej

ízlés szerint édesítő

6 dkg növényi margarin

+ 30 dkg Ananász - pépesítve

+ ananász szeletek a díszítéshez

Elkészítés:

A piskótához az alapanyagokat alaposan kikeverjük egy tálban, majd sütőpapíros tepsibe tesszük, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 34-40 perc alatt megsütjük.

A krém alapanyagait ( kivétel a margarin) egy lábasba összekeverjük, majd sűrűre főzzük, a végén belekeverjük a margarint.

Ha megsült és kihűlt a piskóta , akkor kettévágjuk.

A tepsibe tiszta sütőpapírt teszünk, majd beletesszük a piskóta alsó részét, erre jön a krém egyik fele, majd az ananászos pép egyik fele, majd rátesszük a piskóta tetejáét, erre megy a krém másik fele, majd az ananászos pép, végül az ananász szeletekkel díszítjük.

4-5 órát hagyjuk , hogy összeálljon, majd tálalható. 









 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése