Hozzávalók:
10 dkg Nutriversum Vegan Pro - vaníliás
20 dkg barna rizsliszt
10 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
4 dkg útifűmaghéj őrlemény
4 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
5 dl víz
1 ek citromlé
Töltelék:
1 üv Nutriversum dióvaj
15 dkg darált dió
5 dkg Nutriversum Vegan Pro - vaníliás
kb. 0,8 dl növényi tej
ízlés szerint porédesítő
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tölteléket kikeverjük, majd félre tesszük.
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat is, és jól összedolgozzuk.
Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk, majd kinyújtjuk és kockákra vágjuk.
Mindegyikbe teszünk a diós töltelékből, majd kiflire formázzuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 30 -35 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése