Hozzávalók:
20 dkg MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt
10 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
20 dkg sült sütőtök ( pürésítve)
10 dkg darált dió
10 dkg mazsola
7,5 dkg gluténmentes,cukormentes,vegán csokoládé - darabolva
7 g sütőpor
4 dl növényi tej
1 ek citromlé
4 dkg édesítő (1:4)
+ olaj a kenéshez ( forma)
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük ( csoki és mazsola is benne lehet ), majd hozzákeverjük a sütőtököt, végül hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kikeverjük.
Majd egy gyümölcskenyérformát vékonyan kiolajozunk, majd a masszát beletesszük.
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése