Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg Barna rizsliszt
7,5 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
10 dkg Nutriversum Vegan Pro - csokoládés
4 dkg édesítő (1:4)
6 g sütőpor
2 ek citromlé
5 dl növényi tej
Krém:
10 dkg darált dió
1 üv Nutriversum kesudió vaj
6,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - marcipános
1 üv Nutriversum barack jam
0,5 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A piskótához a száéraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibetesszük ( gáztepsi méretű), majd a tésztát elegyengetjük.
180 fokos sütőben kb. 25 - 30 perc alatt megsütjük.
A tölteléket kikeverjük.
Ha megsült a piskóta, akkor még forrón egy konyharuha segítségével feltekerjük, megvárjuk, míg kihűl.
Majd megtöltjük a krémmel és hagyjuk 2-3 órát pihenni, majd fogyasztható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése