2014. május 21., szerda

30 PERCES EPER ÁLOM (GLUTÉN, TEJ (laktóz,casein), TOJÁS, CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
10 dkg kókuszliszt
5 dkg tápióka keményítő – low carb
30 gr sweet 4 you
15 gr utifűmaghéj
1,5 dl kókusztej
1 ek eperlekvár
Krém:
5 nagy szem eper
1 dl kókusztej
1 dl kókuszkrém
zselatin

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd egy 18 cm es formába nyomkodjuk, mintha pite formát szeretnénk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 15, max 20 perc alatt megsütjük.
Majd a krémhez valót gyorsan kikeverjük, majd a megsült formába öntjük.
Betesszük a hűtőbe egy éjjelre, hogy alaposan összeálljon.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése