2014. május 22., csütörtök

KÖLESLISZTES ZSÖMLE (GLUTÉN, TEJ, TOJÁS,CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
10 dkg kölesliszt
10 dkg kókuszliszt
10 dkg szezámmagliszt
15 gr utifűmaghéj
2-3 dl víz

olaj
szezámmag

Elkészítés:
Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk, majd hagyjuk állni.
Majd vizes kézzel golyókat formálunk belőle, sürőpapíros tepsire tesszük, megkenjük vékonyan olajjal, bevagdossuk, megszórjuk lenmaggal, majd előmelegített sütőben kb 40 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Receptíró, Tudna segíteni, hogy milyen hőfokon kell sütni? illetve légkeveréses sütőben? Koszönöm

    VálaszTörlés