2014. május 17., szombat

NARANCSOS.AVOKÁDÓS SÜTI (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS TOJÁS,TEJ,CUKORMENTES)




Alapanyagok:

Hozzávalók:

1. réteg:
20 szem aszalt sárgabarack
édesítő
1 ek karobpor
2 ek kókuszliszt
2 ek mandulaliszt
2. réteg:
1 db narancs
1 db avokádó
édesítő
citromlé
2 ek kókuszkrém
2 ek karobpor
zselatin
Elkészítés:
Az 1. réteghez a barackot összeaprítjuk géppel, majd a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk, majd egy 18 cm es formába nyomkodjuk.
A 2. réteghez valót robotgéppel kikeverjük, majd rátesszük az 1. rétegre.
Majd betesszük a hűtőbe egy éjjelre , hogy jól összeálljon.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése