2014. május 22., csütörtök

30 PERCES ALMÁSPITE (GLUTÉN, TEJ, TOJÁS, CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
5 dkg tápióka keményítő – low carb
10 dkg kókuszliszt
1 ek sweet 4 you édesítő
8 gr utifűmaghéj
2 dl víz

Töltelék:
3 db alma
fahéj
sweet 4 you édesítő

Tetejére.
kókuszkrém
1 kk olaj

Elkészítés:
Előző nap már el lehet készíteni az almát. (megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük, megpároljuk).
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd nagyobb muffin formák aljára nyomkodjuk, kb a negyede maradjon meg.
Majd előmelegített sütőben 10 perc alatt elősütjük 180 fokon.
Majd kivesszük, az almát ráhalmozzuk, majd rámorzsoljuk a maradék tésztát és megkenjük kókuszkrém és pici olaj keverékével.
Még 10-15 percig sütjük.
Ha teljesen kihűlt, kivesszük a formából és darátl édesítővel szórjuk.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése