Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
50 dkg gluténmentes liszt
2 ek útifűmaghéj
3 db tojássárgája
3 ek olaj
1 cs porélesztő
5 dkg édesítő ( 1: 4 erejű)
3 dl házi kókusztej ( tejfőző - Itt )
Töltelék:
25 dkg liga margarin
édesítő ízlés szerint
3 ek cukrozatlan kakaópor
+ 1 db tojás a kenéshez
Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összegyúrjuk, majd hagyjuk
kelni 1 órát.
A margarint az édesítővel és kakaóporral alaposan
kikeverjük.
A megkelt tésztát 6 részre osztjuk.
Kinyújtjuk őket, megkenjük a vajas kakaóporral, majd
feltekerjük.
3 – 3 db sodrásból fonatot csinálunk, majd egy sütőpapíros
tepsire szorosan egymás mellé tesszük.
Megkenjük tojással, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb.
30-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése