Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
10 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
10 dkg Nutri fre mix per pasta fresca (itt találod)
10 dkg dióliszt (itt találod)
5 dkg Schar Farina
édesítő
1 ek olvasztott növényi margarin
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
3,5 dl víz
1 cs porélesztő
Cukrozatlan kakaópor
édesítő
olvasztott növényi margarin
Kenéshez olaj vagy olvasztott növényi margarin - tojás fogyasztók tojással kenhetik
Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát
Majd lisztezett deszkán kinyújtjuk , megkenjük margarinnal,megszórjuk kakaóporral és édesítővel, feltekerjük.
Felvagdossuk, majd egy szilikon kenyér formába egymás mellé sréhen lerakosgatjuk.
Megkenjük margarinnal, és 180 fokra előmelegített sütőben kb 25-35 perc alatt megsütjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.
Sütés előtt:
Sütés után:
Alapanyagokat és Nutri free termékeket a legjobb áron az Ételallergia Abc - ben találsz!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése