2015. július 2., csütörtök

DIÓS-KAKAÓS CSIGA KALÁCS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,TOJÁS,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
10 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
10 dkg Nutri fre mix per pasta fresca (itt találod)
10 dkg dióliszt (itt találod)
5 dkg Schar Farina
édesítő
1 ek olvasztott növényi margarin
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
3,5 dl víz
1 cs porélesztő

Cukrozatlan kakaópor
édesítő
olvasztott növényi margarin

Kenéshez olaj vagy olvasztott növényi margarin - tojás fogyasztók tojással kenhetik

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát
Majd lisztezett deszkán kinyújtjuk , megkenjük margarinnal,megszórjuk kakaóporral és édesítővel, feltekerjük.
Felvagdossuk, majd egy szilikon kenyér formába egymás mellé sréhen lerakosgatjuk.
Megkenjük margarinnal, és 180 fokra előmelegített sütőben kb 25-35 perc alatt megsütjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.




Sütés előtt:



Sütés után:










Alapanyagokat és Nutri free termékeket a legjobb áron az Ételallergia Abc - ben találsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése