2015. július 4., szombat

PÁLMALEVÉL SÜTI - MEGGYLEKVÁRRAL (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
15 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
15 dkg Nutri free ix per pasta fresca (itt találod)
1 cs porélesztő
édesítő
15 dkg növényi margarin
1 csapott ek útifűmaghéj (itt találod)
1 dl víz

Házi meggylekvár
+ 1 db tojás
édesítő szóráshoz
porédesítő a végsó szóráshoz

Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszük, majd alaposan kidolgozzuk (a margarint olvasztva).
Majd hagyjuk egy órát kelni.
Az idő letelte után, egy lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd megkenjük lekvárral.
Mindkét oldaláról felcsavarjuk, majd felszeleteljük, édesítővel megszórjuk, majd tojással lekenjük.
180 fokra előmelegítjük a sütőt, majd kb. 25-35 perc alatt megsütjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése