Érik nálunk a szeder, Annával már mindent leszedtünk amit találtunk.. így hát mit is süssünk.. A csiga volt az első gondolat, de még maradt a szederből.. És hogy ez miért finomabb?? Mert saját termés :D
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
25 dkg Glutenix élesztőmentes liszt
fél csomag porélesztő
édesítő
1 ek útifűmaghéj
1 dl kókuszkrém ALPRO
1,5 dl kókusztej ALPRO
Töltelék:
fahéj
szeder
édesítő
+ olvasztott margarin a kenéshez (tojás fogyasztóknak lehet tojás)
Elkészítés:
A tészta alapanyagait alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.
Majd lisztezett lapon kinyújtjuk, fahéjjal, édesítővel megszórjuk, majd a szedret megforgatjuk édesítőbe és beleszórjuk, majd feltekerjük.
Felszeleteljük, megkenjük olvasztott növényi margarinnal (tojás fogyasztóknak lehet tojás), majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.
Egyet a számba, egyet a sütibe :D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése