2015. július 2., csütörtök

FOKHAGYMÁS - KÖMÉNYES GRISSINI (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:

Hozzávalók:
25 dkg Il pane di Anne glutén,tej,tojásmentes liszt (itt találod)
0,5 ek útifűmaghéj (itt találod)
2 gerezd fokhagyma összetörve vagy fokhagymapor
2,2 dl víz
0,5 cs porélesztő

köménymag a szóráshoz
olvasztott növényi margarin a kenéshez - tojás fogyasztóknak tojás a kenéshez

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk fél órát kelni.
Majd kicsípünk a tésztából és "kukac" alakot sodrunk belőle.
Megkenjük margarinnal, majd megszórjuk köménymaggal.
180 fokra előmelegítjük a sütőt, és kb 15-25 perc alatt megsütjük.



Alapanyagokat és Il pane di anne lisztet a legjobb áron az Ételallergia Abc - ben találsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése