2015. július 14., kedd

TEE. 9. találkozó 2015. 07. 11. - Balatonboglár

Jaj, hát azt hiszem ez a dátum volt amit a legjobban vártunk a találkozók szempontjából. Igazi nyári hangulatot sikerült varázsolnunk.
Szokásunkhoz híven reggel indultunk, ilyenkor mindig egy kicsit rászámolunk, hogy nehogy elkéssünk, erre nem baleset történt , és alaposan feltartotta a sort, de azért idejében odaértünk.
Még ki se pakoltunk már meg is érkeztek az első érdeklődők, és nagyon jó hangulat kezdett lenni, de mondhatom ez már megszokott nálunk.
És hát meglepetésem is volt, bizony de mekkora... Drága Szilvi barátnőm egyszer csak megjelent... Mivel a boglári tv riportot készített velem, így csak fél szemmel sasoltam, hogy valaki ismerős ment el mellettem...  De mikor vége lett a riportnak, rögtön hozzá mentem , és mondhatom hogy még a szemünk is könnybe lábadt.
Egy szó mint száz, ismét egy sikeres napot zárhattunk magunk mögött.. És a java még csak ekkor jött, hisz Dóri és a szülei jóvoltából másnapig ott maradtunk
Mivel kicsi Annám és Marcika is most velem volt, egy igazán szuper hétvégét tudhatunk a hátunk mögött.
Volt tanácsadás, balcsi fürdés, sütögetés, kirándulás..... Hazafele jövet pedig mindenki bealudt a kocsiban, itthon pedig épp hogy le tudtam fürdetni őket, mert úgy elfáradtak, hogy azonnal álomba is merültek :D <3
Szeretnék ismételten köszönetet mondani Dórikámnak, Kati anyunak és Laci apunak a sok sok sok mindenért!!!!!

És akkor jöjjön a képes beszámoló :D


A csapat:


Drágáimmal :



 Csak magyarázok és magyarázok:




Az örök gyerek :D :


 Riport:


 A meglepetésem, Szilvi :





<3




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése