2015. június 30., kedd

HOT DOG "RÓZSA" (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)




Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
3 dl Nutri free mix per pane (itt találod)
3 dl Schar Universal
1 ek útifűmaghéj (itt találod)

1 cs porélesztő
4 dl víz
4 db "mentes" virsli
ketchup
mustár

+ növényi vaj, vagy olaj a kenéshez (tojás fogyasztók tojással kenhetik)

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk 1 órát kelni.
Majd ha megkelt, akkor ketté vesszük a tésztát, kocka alakban kinyútjuk az egyiket, megkenjük ketchuppel, feltekerjük, majd felszeleteljük, majd ugyanezt végezzük el a másik adag tésztával,csak mustárral kenjük meg.
Egy pite formába tesszük körbe - körbe (nálam a mustáros volt kívül).
180 fokra előmelegítjük a sütőt, a virslis tésztát megkenjük olvasztott növényi vajjal, vagy olajjal (tojás fogyasztók tojással), majd kb 25-30 perc alatt megsütjük.

Nutri free termékek a legjobb áron az Ételallergia Abc-ben ( katt ide)




Nyers állapotban:


Sült állapotban :








KICSI ANNÁM ALIG BÍRTA ABBA HAGYNI :D




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése