2015. június 14., vasárnap
PALEO EPRES ÁLOM
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
A legfinomabb paleo süti, amit eddig készítettem..Lágy piskóta, eperkrémmel töltve, epres fehér csokival borítva...És ez mind glutén,tej,cukor,szójamentesen,szénhidrát csökkentetten... Nyammmmmiiii smile hangulatjel
Recept:
Hozzávalók:
Piskóta:
4 db tojás
4 ek paleolét - Lisztvarázs (itt:http://www.etel-allergia-abc.hu/paleolet_lisztvarazs_500_gr… )
fél ek útifűmaghéj (itt: http://www.etel-allergia-abc.hu/paleolit_utifu_maghej_200_g… )
ízlés szerint édesítő
5 ek víz
késh szódabikarbóna
Krém:
15 dkg eper (nekem fagyasztott volt
édesítő
fél ek méz
0,5 dl víz
konjac liszt
0,5 dl cocomas
Epres fehércsoki:
1 dl cocomas (itt: http://www.etel-allergia-abc.hu/cocomas_coconut_cream_200_m… )
6 ek kókuszolaj (itt: http://www.etel-allergia-abc.hu/kokuszolaj_nemeth_es_zentai… )
eperlé (amit félre tettünk a felfőzőtt eperből)
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit össze turmixoljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Az epret felfőzzük a mézzel és édesítővel, majd, a levéből kicsit félre teszünk a többit összeturmixoljuk a konjac lisztel és cocomassal.
Ha meghűlt a piskóta, kettévágjuk, megtöltjük a krémmel, lefedjük, vékonyan a tetejét is megkenjük.
A kókuszolajat össze főzzük az eperlével és cocomassal.
Ezt csorgatjuk a torta tetejére.
Betesszük hűtőbe , hogy jól lehűljön.
Tálalás előtt a szélét mandulával boríthatjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése