2015. június 30., kedd

MEGGYLEKVÁROS VULKÁN SÜTI (GLUTÉN,TEJ, TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Na szóval..elromlott a kis mérlegem..lemerült az elem.. úgyhogy deka helyett mérő poharaztam D

Hozzávalók:
2 dl Nutri free mix per pane (itt találod)
2 dl Nutri free mix per pasta fresca (itt találod)
2 dl Schar universal
1 cs porélesztő
3 dl víz
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
édesítő

házi meggylekvár

Olvasztott növényi vaj vagy olaj a kenéshez (tojás fogyasztók tojással kenhetik)

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.
Majd kinyújtjuk, nagyobb pogácsa formával, vagy bögrével szaggatjuk.
Minden másodikat bevagdossuk.
Egy egy darabot megkenünk lekvárral, majd rá jön egy bevagdosott, a széleit lenyomkodjuk.
180 fokra, a sütiket megkenjük olvasztott növényi vajjal , vagy olajjal, tojás fogyasztók tojással, majd kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése