Alapanyagok:
Hozzávalók:
5 db tojás
1 ek útifűmaghéj
3 ek mandulaliszt
1 ek gesztenyeliszt
édesítő
1 ek cukrozatlan kakaópor
Töltelék:
15 dkg eper
35 dkg laktózmentes túró
édesítő
1 kk konjac liszt
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat ketté választjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, majd a többi alapanyagot folyamatos keverés mellett hozzá adjuk.
Egy sütőpapíros tepsire egyengetjük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 10-20 perc alatt megsütjük, majd forrón feltekerjük.
Közben a töltelékhez valókat alaposan összeturmixoljuk.
Majd ha meghűlt a piskóta, akkor megtöltjük, hagyjuk egy éjjelt a hűtőben össze állni, majd fogyasztjuk !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése