2015. június 14., vasárnap

TEGYÜNK EGYÜTT EGYMÁSÉRT 6. TALÁLKOZÓ - ZALASZENTGRÓT - 2015. 05.03

A májusi találkozónkat egy Retro egészségnap keretei között tartottuk, ugyanis meghívtak bennünket, hogy vegyünk részt a finomságainkkal, tanácsainkkal együtt. Voltunk már Zalaszentgróton, decemberben megismertek bennünket, és Bettin keresztül tartották is a kapcsolatot a kis csapatunkkal.

Mindenki nagyon várta már az eseményt, hisz Marcika születése miatt kihaygtunk pár hónapot.

Könnyű volt a választás, hogy mit süssek, hisz a Schar gl mentes napon Dóri oda volt a mirindás sütimért, s a gesztenyés kakaós habosért.. Így élből ez a kettő rajta volt a listán, aztán persze szokásosan kenyér illetve pogácsa került még fel.

Szombaton elkészült minden, Annát is bevontam a sütésbe, hisz ugye szombaton nincs ovi, Marcika pedig a pihenőszékből figyelt bennünket!

10 előtt Dórinál voltunk Ágival, majd indultunk tovább Zalaszentgrótra. Az út a szokásos jó hangulatban telt, ezt nem is részletezem... beszélgettünk új tervekről - nagyon jó ötleteink vannak - és alig vártuk, hogy megosszuk őket Bettivel.
1 órán belül oda is értünk, végre teljes lett a kis csapat, kipakoltuk a finomságainkat és jöhettek is a kóstolók. Ismét rengeteg csemegével készültük: Dóri kakaós csigát, pogácsát és kekszet készített. Ági csirkekrémmel, brokkolikrémmel és almás süteménnyel készült, Betti pedig Hello Kitty-s kekszeket, puncsos süteményt, kenyeret és humuszt készített. A krémekhez pedig még friss zöldségekből lehetett válogatni... minden elfogultság nélkül mondom: azt hiszem, most is kitettünk magunkért. 

Nagyon kedves családokkal beszélgettünk, akár gluténérzékenységgel, a paleo életmóddal kapcsolatban, akár pedig életmódváltással kapcsolatban érdeklődtek. 

Még mindig annyira fura, hogy úgy jönnek oda hozzánk, hogy olvasnak bennünket és rengeteg dolgot tudnak rólunk, mi pedig olyan keveset róluk. De olyan jó ilyenkor megismerkedni. 

Nagyon jól éreztük magunkat, örültünk, hogy találkozhattunk Veletek, és ne feledjétek: május 16-án találkozunk Budapesten az Allergén napon!


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése