2016. április 2., szombat

RUMOS ALMÁS KOSZORÚ (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


25 dkg nutri free mix per pane 
5 gr  porélesztő
1 dkg édesítő (1:5)
1 db tojás
1 dl kókusztej
0,5 dl rizskrém
2,5 dkg növényi margarin
Töltelék:
5 db alma
mézeskalács fűszerkeverék
rumaroma
2 ek mézpótló
+ tojássárgája
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd meleg helyre tesszük 40 percet kelni.
Közben az almát megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük és össze pároljuk a többi hozzávalóval.
Majd két részre vesszük (de lehet egy nagyobb koszorút készíteni, akkor hagyjuk egészben).
Lisztezett lapon kinyújtjuk , majd megkenjük a töltelékkel, feltekerjük.
Kör alakba összeteszem, sütőpapíros tepsire tesszük, megkenjük tojássárgájával, bevagdossuk körbe, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc (ha nagyobba készítsük, akkor több idő!!!!!) alatt megsütjük.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése