2017. február 7., kedd

SZIVÁRVÁNY PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
4 db tojás
1,5 ek édesítő (1:4)
10 dkg Mester süteményliszt
5 gr sütőpor
csipet só
+ ételfesték ( nekem, zöld,kék, sárga volt)
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk.
A sárgáját a liszttel,sütőporral,édesítővel kikeverjük, majd hozzáforgatjuk a habot.
Majd annyi részre osztjuk , amennyi ételfestékünk van, és mindegyikbe belekeverünk (attól függően , milyen erősségű legyen a színe a piskótának.
18 cm es formába tesszük szép sorba a színeket, majd villával belekevergetünk / összehúzzuk a színeket, és 180 fokra előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése