2020. augusztus 20., csütörtök

Csokis - fahéjas csavart fánk (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)


Hozzávalók:

40 dkg Bake free lángos - fánk lisztkeverék

2 dkg édesítő

3 ek vanília aroma

0,5 dl víz

Töltelék:

Holland kakaópor - Bio Bridge rizstejszín - ízlés szerint édesítő - 5 dkg mentes csokoládé olvasztva

+ Édesítős fahéj a forgatáshoz

+ olaj a sütéshez


Elkészítés:

A tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk.

Majd négy részre osztjuk.

Mindegyiket kinyújtjuk hosszúkás alakba, majd megtöltjük a csokis krémmel, feltekerjük, majd kettéhajtjuk. Végül összecsavarjuk.

Forró olajban kisütjük, majd édesítős fahéjban kisütjük.
















 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése