2018. április 24., kedd
MEDVEHAGYMÁS KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
25 dkg Naturbit barna rizsliszt
15 dkg Naturbit köles liszt
5 dkg tápióka keményítő
3 g bambuszrost
15 g útifűmaghéj őrlemény
20 g útifűmaghéj
só
medvehagyma
5,5 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ lenmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan összedolgozzuk. Szilikon kenyérformába tesszük / vagy sütőpapírral bélelt kenyérformába. Tetejét olajjal lekenjük, megszórjuk lenmaggal, majd 180 fokos sütőben kb 60-65 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése